Репортер на БЛИЦ отиде на мястото на кървавото петорно убийство в Нови Искър. "Къщата на ужасите" е обградена с полиция. Следователи и криминалисти нищят причината, довела до фаталната случка.

Както БЛИЦ писа след 10 часа тази сутрин в борова гора във вилната зона в Нови Искър в намерен джипът на убития мъж, но се предполага, че е шофиран от търсената до този момент 44-годишната жена Кети Николова. По непотвърдена засега официално информация нейният труп също е открит.

Районът е отцепен. Предното стъкло до шофьора е счупено. Струпани са много коли с полицейски кучета. Има специализирана техника за изтегляне на джипа. До момента от МВР не дават официална информация, че това е нейният труп.

Още тази нощ на два курса са извозени труповете. По първоначална информация те са убити в новогодишната нощ. Ето какво разказаха очевидци пред БНТ:

Йордан Георгиев, свидетел: В 10 часа съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора. 

- А жената в какво състояние е била?

- Коя жена?

- Кети.

- Не е имало, казаха, че в нея е нямало нищо. Джипът е бил празен, изоставен, а в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите.

- Казвате, че с повече изстрели са убити хората.

- Много! Неделчо с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели.

-  Защо някой би искал да убие петима души?

- Или нещо семейно, или финансово. Едно от двете.

Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много и като не работят тук наблизо, а в София, хората нямат допир до тях.

- Нещо да ви е направило впечатление, докато пазаруват? Дразги в семейството?

- Не! Един друг се питаха какво да пазаруват, как. Нищо лошо!

 

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!