Петте трупа в къщата открил 12-годишният Антонио, който бил приятел на Нанси и гаджето ѝ Боби. Момчето ги търсело от два дни, но след като никой не му вдигал телефона, вчера следобед решило да отиде на място в къщата им. Щом отворило вратата, изпаднало в шок и започнало да плаче. Там видяло разстреляни таткото Неделчо, бабата, Нанси, Боби и 20-годишния Георги.

Пред вратата на къщата било разстреляно и кучето на семейството.

„Антонио започнал да плаче и веднага се обадил на тел. 112. Разказал е какво е видял. След това тук дойде полиция. Георги работи като санитар в лудницата, има мотор с кош и много обича да поправя скутерите на всички деца в квартала, разказва малкият Виктор, цитиран от в. „Телеграф“.

Георги бил дежурен в нощта на 31-ви срещу 1-ви в лудницата в Курило, където бил санитар. Той многократно опитвал да се свърже с майка си по телефона, но не успял и го пуснали да отиде да види какво става. Тъй като къщата им е близо, Георги разпитал съседите дали са видели майка му Кети. Те казали, че я забелязали да разхожда кучето, но нищо повече, оттогава изчезнали. Какво е станало след това, никой не знае, тъй като не са останали живи членове на семейството.

44-годишната Кети Кюхова беше обявена снощи за издирване от МВР. По неофициална информация е възможно Кети да е избила семейството и да е избягала, пише "Телеграф". Има вероятност обаче друг да е посегнал на фамилията. А тази сутрин плъзна и версията, че вече е открит трупа на Кети. 

Хора от Гниляне споделиха, че семейството пристигнало преди около две години и купило къщата. Съседи споделиха, че Нанси била в 12-и клас, а гаджето ѝ Боби бил на 20 години. Те имат много снимки във фейсбук и за никого не е тайна тяхната любов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!