От Педагогически факултет на ПУ "Паисий Хилендарски" споделиха за притеснителен случай и потърсиха съдействие. Изчезнал е лаптоп, който е оборудван със софтуер за хора със зрителни проблеми, пише Глас нюз бг.

Ценната вещ е взета от барчето пред Новата сграда на ПУ. Това станала сутринта на 3 октомври около 7.40 – 8.10 ч.

Лаптопът  е собственост на  Мартина Куртева. На него е исталирана т.нар. „говореща програма“ и се съхранява целия лекционен и семинарен материал от обучението й от първи курс, включително курсови работи, реферати и проучвания. 

От Педагогическия факултет призовават всеки, който има информация по случая да се свърже с деканското ръководство.

Вижте цялата им публикация:

Уважаеми, колеги,
На 03.10. 2022 г. /понеделник/ от барчето пред Новата сграда на Университета, във времето между 7.40 – 8.10 ч. е изчезнал лаптопът (модел HP) на Мартина Куртева. Той е със специален софтуер за хора със зрителни проблеми т.нар. „говореща програма“.

Моля, ако някой намери лаптопа или има информация по случая, да се свърже с деканското ръководство на Педагогическия факултет.

Компютърът съдържа целия лекционен и семинарен материал от обучението на студентката от първи курс на обучението ѝ, включително курсови работи, реферати, проучвания по определени теми за предстоящи студентски форуми и др.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук