Повдигнаха обвинение на мъжа, заплашил с убийство Ива Митева. Това твърди Нова телевизия.


По рано днес от прокуратурата поискаха постоянния му арест. Той беше арестуван вчера само след няколко часа работа на антимафиотите. След отвеждането си в ареста той е направил и самопризнания.

Мъжът е от Старозагорскo и е криминално проявен. Задържан е за кражби и заплахи. Направил е самопризнания.

Горещи разкрития за мъжа, заплашил Митева със смърт

По-малко от 24 часа бяха необходими на антимафиотите да задържат мъжа, който заплаши с убийство Ива Митева. Софийската районна прокуратура още вчера се самосезира по случая. Задържаният е криминално проявен, има регистрация за други заплахи и кражби.

От ГДБОП веднага се задействаха и само часове след като стана известна тази информация, мъжът беше установен и арестуван.

Мрежата клокочи: От какъв зор някой ще убива точно Ива Митева?

Заплахата към Ива Митева беше отправена с имейл, изпратен до Министерството на правосъдието на 2-ри септември вечерта. Все още на задържания не са повдигнати обвинения. Очаква се това да се случи до края на днешния ден, а в понеделник съдът ще заседава по мярката му за неотклонение.

Ива Митева не смята, че охраната й трябва да се засили, но призна, че се страхува за близките и детето си.

Бабата на Любомир, заплашил Митева със смърт, проговори! Сипе люти закани и куп признания

Арестът на мъжа, заплашил с убийство Ива Митева, е извършен в Стара Загора. Именно пред местните криминалисти мъжът е направил самопризнания.

Арестът е извършен около 20 часа. По информация на NOVA задържаният е 26-годишният Любомир Яков. През 2020 г. той е получил условна присъда за това, че е отправил телефонна заплаха за взривяване на автогарата в Пловдив. Отново там през 2019 г. е реализирал друга престъпна схема чрез крадене на фалшиви профили в интернет и искане на пари.