Агенция БЛИЦ единствена се сдоби с уникална снимка Борислав Димитров-Бобито, който беше задържан в Румъния. Той е сочен за тартор на бандата за ало измами, разбита при вчерашната операция, проведена в София, Велико Търново и Румъния.Става въпрос за най-голямата установена организирана престъпна група, занимаваща се с телефонни измами, разясни зам.-главният прокурор Иван Гешев на брифинг в Горна Оряховица, където в квартал "Калтинец" бяха претърсени луксозни имоти и отнети 6 лимузини на участници в групата за телефонни измами.

Уникални СНИМКИ и ВИДЕО от палата, в който тарторът на ало мафията се шири!

Медията ни узна, че Бобито е основният бандит, който тормози възрастните хора в страната. Той е лицето на телефонните измами. Най-сериозни далавери в това направление в последните години са негово деяние. На снимката, с която се сдобихме се вижда, че Димитров се държи и облича като сериозен бизнесмен и по нищо не личи, че се занимава с ало измами.

През 2015 година Бобито измами баба от Първомай с рекордната сума от 269 000 евро и 18 000 долара. Той беше заловен след престъплението и в момента е осъден на 5 години лишаване от свобода на първа инстанция.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!