Отново агресия на пътя посред бял ден - този път във Враца. Случаят е от вчера по обед до автогарата в града.

От клип се вижда, че товарен бус с чужда регистрация е спрял в платното за насрещно движение.

Според очевидци водачът му, заедно с водач от друг турски бус, влачат човек на шосето.

Шофьор на джип с пловдивска регистрация слиза да помогне на потърпевшия - негов спътник. От колата слиза и възрастна жена, която без успех се опитва да укроти мъжете.

Малко след това участниците в конфликта си тръгват. Един от мъжете от джипа е със счупени ребра. Строшено е и стъкло на колата.

По случая е образувано досъдебно производство.От полицията във Враца излязоха с подробности за жестокия побой между шофьори на бул. "Васил Кънчов" във Враца. Екшънът се разигра вчера, около 11 часа. 

По данни на МВР в 11.20 часа от тел.112 е получено съобщение от 43-годишен мъж от Пловдив, водач на лекия автомобил БМВ.

Той съобщил за скандал и побой между него и спътника му от една страна, и шофьор на товарен автомобил „Ивеко“, на светофарите на бул."Васил Кънчов".

Вследствие на екшъна е счупено стъклото на лекия автомобил. Установено е, че бусът е управляван от 40-годишен мъж от село Калинка, област Кърджали.

Двамата водачи са разпитани от служители на МВР и са им съставени предупредителни протоколи.

В следобедните часове на същия ден, в районното управление във Враца се явил пътникът от лекия автомобил - 35-годишен мъж от Пловдив, който представил медицинска документация.

От нея станало ясно, че има счупени две ребра вследствие на побоя между него и водача на буса.