Социалните мрежи прегряват заради убийството с 5 трупа в къщата на ужасите в Нови Искър и откритото в кладенец тяло на Кети Кюхова. Потребителите коментират и сравняват различните версии, които се появиха по темата. Под съобщението на СДВР за издирваната 44-годишна жена обаче, една жена обобщава всички версии и прави и ново заключение, което досега не е споменавано.

Ето какво пише тя:

"Спрямо медийната информация, според мен версиите могат да бъдят доста. Ето какво ми роди акъла :

1. Поръчково убийство заради бизнеса на мъжа. Гледам е имал фирма преди години, която се е занимавала със строителство. За сега с какво се е занимавал - той си знае.

2. Поръчково убийство, но са объркали къщата и хората. Не е изключено.

3. Разчистване на сметки заради някакви незаконни дейности обвързани с жената. Видях, че е била съдружник във фирма с още две жени с общ капитал 6 кинта. Пък с какво се е занимавала фирмата - никъде не намерих по гугъл.

4. Луд от лудницата, решил да се повесели с тях, но като им е досадил и се е ядосал и е станала патакламата.

5. Злобен съсед, който не обича шума и кучешкия лай, напил се и решил да раздава акъл с куршуми. Значи, проверих ги в търговския регистър, в икар, и общо в гугъл. И установих, че и двамата са имали фирми във времето, но към момента май нямат. Освен това, това дето се тиражира за фирмата на жената, че имала дълг, всъщност този дълг е към две банки за неголеми суми и то не са нейни дългове, а на някой от съдружничките. Мъжът е бил във строителна май фирма преди години, която е била разпитвана по време на някакво дело относно данъчни - манъчни и т.н. Но към момента не виждам да са имали проблеми, пък и това преди години също не са проблеми кой знае какви, щото всеки втори има такива или подобни.

Две неща са ми странни на мене.
1- Защо е убито кучето? Или е за да не лае, обаче по нова година с тия гърмежи на лаенето никой няма да обърне внимание. Демек не би трябвало да е проблем за убиеца, че има куче.Освен това кучето къде е намерено мъртво? Ако е намерено вътре, може би се е опитало да ги защити и затова изрода го е застрелял. Хубаво е да се сравнят куршумите дали са от едно и също оръжие. Възможно е убиецът да не е един.

2. Защо са убити бабата и малкото дете? Ако някой е искал отмъщение, то това ще е насочено към големите, а малкото дете и бабата са беззащитни и общо взето нямат отношение към възрастните. Абе мирише ми на разчистване на сметки. Само не знам какво ще се окаже - разчистване на сметки с това семейство, или разчистване на сметки и да са объркали къщата. Не е зле да се проучи на кого е била къщата преди това и също така какви са обитателите в съседните къщи.", пише Говорина Бъбривова. 

В друг коментар тя допълва: "Освен това, ако може да се вярва на съседа дето говори по телевизията, жената ако е намерена мъртва навън, означава, че се опитвала да избяга, но е настигната и убита. Което говори за целенасоченост, някой който е искал да избие всички. А това е много характерно или за страшно озлобен човек, или за някакъв вид шизофренична личност, или за поръчково убийство - да не остане жив човек."

В същото време близки и приятели на починалите заляха социалните мрежи с жалейки. 

"Милата тя... Отиде си твърде рано, също и Боби. Още не бяха видяли много неща :( дано сега са на по добро място. Почивайте в мир", написа за Нанси в социалната мрежа Любослава Данова.

"Почивай в мир!! Принцесо дано да си на подобро място, липсваш много не го заслужаваше още беше малка и не видя нищо от живота", пише във фейсбук Камелия Иванова на стената на Нанси.

"Почивай в мир приятелю! Дано си на по-добро място!", пише Никола Веселинов за приятеля си Георги.

"Никога няма да те забравя братле!!Почивай в мир!!", пише приятел на стената във фейсбук на убития Георги Юнаков.