Трима мъже от Черноморец, двама от които криминално проявени, са задържани днес за срок от 24 часа в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и Районно управление-Созопол, съобщава "Флагман". 

Мъжете са на възраст 23, 30 и 36 години и са задържани при специализирана полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества. 

В обитаваното от 36-годишния криминално проявен мъж жилище, разположено в Черноморец, са намерени и иззети марихуана и голяма парична сума, от дома на 30-годишния криминално проявен – кокаин, а дома на 23-годишния мъж – газов пистолет, нерегистриран по надлежния ред.

Към момента процесуално-следствените действия - огледи на местопроизшествия, претърсване и изземване, както и разпити на свидетели, с цел документиране на престъпната дейност на задържаните за наркоразпространение, продължават от служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Районно управление - Созопол.