През миналата седмица бе проведен първият летен детски лагер в новата история на планинския курорт Мальовица. В продължение на 5 дни групата от деца между 7 и 12 години се превърна в екип, всички се научиха да бъдат по-самостоятелни и събраха изключително много ценен опит как да се справят сами в различни ситуации, научиха много за планината и нейните обитатели.

„Всички деца бяха толкова щастливи след цяла седмица, изпълнена със забавления и игри в планината, че искаха да останат още! Целият лагер премина в беседи за планината, растенията и животните, разходки по леки пътеки, яздене на магарета и много много игри и смях!“ каза Янко Аврамов от комплекс Мальовица.

След края на лагера всички родители получиха анкети, в които са оценили впечатленията на своите деца от проведения лагер.

„Според анкетите всички деца са останали изключително доволни от наученото и преживяното и без колебание биха дошли на лагер в Мальовица отново!“ каза Янко Аврамов.

Планински лагери ще се провеждат до края на месец август.

„Все още има свободни места!“ каза Янко Аврамов.

През месец юли в курорта Мальовица се предлагат и отстъпки за настаняване. Всички резервации за месец юли за 2 или повече нощувки ще бъдат с 10% отстъпка.

„Почивката в планината е активно забавление за цялото семейство! Всеки един ден може да е изпълнен с различни приключения сред природата! Резервирайте Вашето бягство в планината още сега! Местата се изчерпват бързо!“ каза Янко Аврамов.