Именно от долината Сейнт Луис започнаха поредица от мистериозни убийства на животни в Съединените щати, а след това и по целия свят, с изрязване на вътрешни органи, плът, части от тялото и обезкървяване. Кой го прави - извънземни, тайни агенти или сатанисти?

През южния Колорадо и северното Ню Мексико минава участък от 4000 мили, който е 120 мили широк, покрит предимно с твърд храст.

Това място се нарича Долина Сейнт Луис. Тя е заобиколена от назъбените върхове на планината Сангре де Кристо и с практически недокосната природа носи по право прозвището „най -голямата алпийска долина в света“.

Това е слабо населено място, далеч от цивилизацията, където има много повече добитък, отколкото хора. Индианците са смятали това място за свещено в продължение на много векове, където само на няколко избрани е било позволено да влязат.

Друга странност е, че при само 10 хиляди души местно население има цели 257 съобщения за наблюдения на НЛО. Тоест, това е едно от най -„уфологично активните“ места в САЩ, а вероятно и в целия свят.

В средата на миналия век там се случва нещо изключително странно с добитъка. До ден днешен учени и експерти не могат да разгадаят мрачната тайна на това място. В pochivka.blitz.bg можете да прочетете цялата зловеща история на долината Сейнт Луис и как това, което се е случило там, започна да се случва на различни места в целия свят.