Създаването на настроение за възбуда и сексуални игри не е толкова просто, но няма нищо невъзможно. Лондонският институт е извършил допитване сред 2000 семейни двойки и е достигнал до интересни изводи. Например, оказва се, че за жената е важно как изглежда по бельо и без него.
Отслабването с няколко килограма подобрява настроението и равнището на сексуална възбуда нараства в пъти. Увереността е много важна за представителките на нежния пол.

След веселба с приятели, по-голяма част от мъжете се прибират у дома, горящи от желание да съблазнят съпругата си. Сексуалната активност скача и именно в този момент мъжът е готов на експерименти. При него възбудата може да дойде и при почистване на жилището.

Накланяйки се или извивайки се в различни пози, жената изглежда съблазнително и съвсем не е задължително да слага сексуално бельо, пише БГНЕС.

Съблазняване може да се получи и при бърсането на прахта – колкото и да е невероятно.


Печалба от тотото също може да вдигне сексуалния градус на двамата партньори. Изхвърлянето на адреналин в кръвта води до ярки емоционални изблици. Този момент може да се използва за прехвърляне директно в спалнята.

Настроението в леглото идва спонтанно, най-често от страстен поглед, от докосване или от ухание.

Най-важното е да не се притеснявате, да се възползване от момента и да се насладите един на друг.