Нашият екип направи разследване след получени сигнали от читатели, че се продават карти „ТОТО КЛУБ“, които от Спортния тотализатор издават напълно безплатно.

Оказа се, че въпросните карти са доста нашумели напоследък и така са попаднали в полезрението на пишман далавераджиите.

Картите “ТОТО КЛУБ” са за лоялните клиенти на БСТ. Те дават възможност на редовните участници да получават допълнителни печалби, без да плащат за това.

От тотализатора организират кампании, в които всички притежатели на такива карти могат да получат допълнителна печалба, а бонус точките в тях се трупат, когато хората участват в игрите на БСТ. 

А ето и схемата на находчивите сънародници - те взимат своята карта за лоялност напълно безплатно, а след това се опитват да я продадат онлайн.

След направено запитване към Спортния тотализатор, безплатното издаване на въпросните карти „ТОТО КЛУБ“ беше потвърдено. „В сегашните две кампании от програмата за лоялност сме подготвили големи печалби, без да се изисква допълнителен залог.

В „Златна треска“ късметлиите ще се борят за 24 парични печалби по 500 лева, както и нов автомобил. Във „Вихрушка от печалби в Тото 1 и Тото 2“ пък ги очакват невероятни предметни печалби – телевизори, лаптопи, телефони и куп други.

Краят на тази кампания е на 14.11.2019 г., като още на следващия ден започва нова кампанийна игра с още по-впечатляващи печалби. Картата е напълно безплатна и може да се получи във всеки тото пункт в страната, издаването ѝ отнема няколко минути.“, допълниха от тотото.

Така че, ако някой се опитва да ви продава карта “ТОТО КЛУБ”, то той просто се опитва да ви измами.