„Откраднат живот“ се завръща на екран след броени дни. Все още не е известно, дали третия сезон на поредицата ще бъде последен, или сценаристите и режисьорите ще ни зарадват и с четвърти сезон, но големите обрати предстоят.

Един от въпросите, които останаха без отговор миналия сезон бе, ще предаде ли Алекс баща си.

Стоян Алексиев, който играе ролята на професор Генадиев разкрива, че това вероятно няма да се случи, по начина, по който всички предполагаме, че ще стане.

„Ще предаде ли Александър баща си? Мислите ли, че ще издаде най-близкия си човек пред всички, макар току-що да е научил истината? Не знам, може и да ни изненада“, заяви Стоян Алексиев.

Колегата му Емил Марков също бе много лаконичен. „Д-р Захариев има много лица и много маски. Ние видяхме само една от тях, а в този сезон предстои да видим друга негова страна“, разкрива той.

Пиарката на болницата – Наталия, също издаде подробности. На нея й предстои да се раздели с единия си бъбрек заради сестра си. Но неочаквана ситуация, може да усложни въпроса. И да я изправи пред избор, какъвто не й се е искало да прави.

Бебе ли усложнява положението, или някое рядко заболяване? И как ще се справи тя с този проблем? Предстои да разберем скоро.

Сериалът се завръща на екран на 20 февруари, като предстоят и немалко трансформации в героите. Как Биляна и Алекс ще се справят със загубата на детето. Ще успее ли да прости д-р Василев на истинския си баща, че го е изоставил, за да даде щастие на жената, която обича. Как Калин ще приеме размяната и ще успее ли да изгради мост между двамата си бащи. И не на последно място – кой ще залови Виолета Захариева и въобще ще разбере ли някой къде е скрила и какви са плановете й?

Новият сезон на „Откраднат живот“ ще продължи да развива и социално значими теми. А героите ще се изправят пред още по-съдбовни обрати.