В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела. Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци.

Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това:

1. Напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието
2. Напишете желанието на ръка
3. Поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието си
4. Желателно е да се пише с червен химикал и да държите листа близо до вас.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания!

Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Просто ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още: искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта, с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Ето как примерно да формулираме своите желания:

 • „Благодаря, че мога да си купя колата, която ме удовлетворява като цена и качество.“
 • „Благодаря, че имам възможност да правя приятни и леки пътувания, без никакви инциденти по пътя.“
 • „Благодаря, че вече нямам страх, свързан с летене.“
 • „Благодаря, че моето нервно напрежение вече изчезна и съм спокоен напълно.“
 • „Благодаря, че имам възможност да пътувам.“
 • „Благодаря, че изчезна цялото ми безпокойство, когато шофирам и съм спокойна зад волана.“
 • „Благодаря, че успешно си вземам всички изпити.“
 • „Благодаря, че успях да завърша своето образование с лекота и успешно.“
 • „Благодаря, че мога с голяма лекота да общувам.“
 • „Благодаря, че не се притеснявам вече като излизам пред публика.“
 • „Благодаря, че успявам да се разбирам и да слушам хората когато ми говорят.“
 • „Благодаря, че имам необходимата информация.“
 • „Благодаря, че имам едни добри отношения с моите близки.“
 • „Благодаря, че имам едни прекрасни отношения с братята и сестрите ми.“
 • „Благодаря, че имам едни хармонични отношения със съседите ми.“

Какво се прави, ритуали

Както вече споменахме, новолуние е най-подходящият период за изпълняване на ритуали за просперитет и щастие, тъй като тогава силата на нарастваща луна е най-голяма.

От древни времена хората предпочитат новолунието, за да извършват ритуали за пари, за любов, сбъдване на желания.

Желания

Новолунието е най-подходящият момент за отправяне на най-съкровените ни желания. Вярва се, че първите осем часа от него притежават най-мощен заряд, затова е най-добре да бъдат използвани точно те.

Как действа ритуалът? Формулирайте много точно и конкретно какво искате като се стараете желанието да е кратко и достатъчно ясно.

След което го напишете на листче и прекарайте поне 15 минути насаме с мислите си, в които си визуализирате колкото може по-конкретно как то се сбъдва. Много е важно да го почувствате с цялата си същност. След което сгънете листчето с желанието си и го приберете на сигурно място, където никой друг освен вас да не може да го види.

Можете да го изгорите, когато желанието ви се сбъдне.

Богатство, пари

Ритуалите за богатство и пари също е добре да се правят по новолуние, за да имат ефект. Вижте един от най-древните методи за привличане на финансово благополучие към дома.

За целта трябва да напълните с вода стъклен съд и в нощта на новолуние да го оставите да се зарежда на прозореца на спалнята ви. Сутринта измийте лицето и ръцете си с водата като в същото време си наричате през идващите дни да напълните портмонето си с пари така, както се пълни луната.