Над 10 000 студенти ще празнуват в Банско този 8 декември, това сочат данните от туроператорите, регистрирали присъстващите в курорта.

Първите студенти пристигнаха още в четвъртък, но нощта е била спокойна, въпреки пълните механи. Младежите започнаха подготовката за петъчния купон без да прекаляват и без да създават проблеми, респектирани от масираното полицейско присъствие навсякъде, съобщава struma.com.

И както винаги ,докато едни гледат "сватба", други са наточили "брадва", за да извлекат келепир от многото клиенти, дошли за празника.

В четвъртък вечерта в Банско е арестуван дилър, който обикалял нощните клубове, носейки със себе си сух канабис, който да предлага на празнуващите. Задържан е и собственик на заведение, влязъл в ролята на алхимик и скътал алкохол в туби, за да почерпи клиентите си.

Алкохолът е бил без акциз и надлежни документи, приготвен собственоръчно от собственика му. Масираното полицейско присъствие продължава и днес. Тази вечер е големият купон. Пожелаваме весел празник на студентите! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук