Два ресторанта са били ударени от НАП-Пловдив само за седмица. Имената на заведенията от дни са вписани в „черните списъци”, публикувани в официалния сайт на приходната агенция, пише TrafficNews.

Данъчните не спират с тематичните проверки. През последния отчетен период са проверени редица търговски обекти, като в част от тях са констатирани нарушения. Сред новите клиенти на приходната агенция са още автомивка и пет вендинг автомата.

Сред обектите, ударени от данъчните се оказа ресторант в центъра на Пловдив. Обектът се намира на улица „Филип Македонски”. 

Данъчни са нахлули в заведение „Супичката” и след проверка са съставили акт на управата. От дни името на дружеството, стопанисващо ресторанта, е вписано в „черните” списъци в сайта на НАП.

Още един ресторант се появи в графата за нарушители. Той се намира в Бачково. Заведението Мегдана се е сдобил с предписание след акция на приходната агенция.

Автомивка в Пловдив, намираща се в Столипиново, също се появи в „черният” списък на НАП. Обектът се намира на улица "Ландос". Припомняме, че Икономическа полиция и Басейнова дирекция, съвместно с Шесто районно и данъчни, проведоха акция в етническия квартал. Проверката бе насочена към автомивките.

По ударите на НАП попадна и фирма, стопанисваща вендинг машини. Пет автомата са били позиционирани на улица „Нестор Абаджиев”, като и при петте са били намерени нарушения от страна на проверяващите. На дружеството „АКВА ДОМ” е съставен акт.