Читатели изригнаха и разказаха как бившият шеф на полицията в Троян Марин Ичев се прививал от болки и не можел да стои изправен, нещо повече, лекарите били толкова втрещени от състоянието му, че му дали домашно лечение от началото на февруари 2018 г. до началото на март 2018 г. Това прави повече от месец! През цялото това време Ичев не е подгъвал крак, напротив! Потърсихме вътрешна сигурност на МВР за коментар, очакваме проверка и отговор. Това пише сайтът troyanpress.com 

От справка в Ловешкия административен съд разбрахме, че той обжалва преместването си от гр. Ловеч в гр. Луковит. Основният мотив бил отдалечеността от Троян, при условие, че има чисто нов апартамент в Ловеч, ремонтиран най-вероятно от Сдружение „Троян 166“, преди да напусне мястото си като началник на РПУ-Троян. Запознати коментират, че самият Марин Ичев е командировал също хора от Троян в Луковит, това бил полицая г-н Иво Желязков. Целта била да повишат ефективността.

Защо Марин Ичев не може да изпълнява служебните си задължения за повишаване на ефективността е големият въпрос? А симулира ли влошено здравословно състояние и прави ли се на шут? Това нормално поведение ли е за едни мл. разследващ полицай? Представете си, ако зависите от него какво може да ви се случи, а има хора, които са в това положение?!!! Как се нарича това?