Красивата си дъщеря Валерия изпрати на абитуриентски бал бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Валерия завърши с отличие столична гимназия в паралелка за образователни технологии, и покри с максимален брой точки най-популярния  тест по английски език в света IELTS, който й отваря вратите към висшите училища в цял свят, пише struma.com

Абитуриентката бе избрала за бала си стилна, дизайнерска рокля, която подчертаваше естествената и красота, одухотворена от изключително интелигентно излъчване.

Прекрасната Валерия, получи много и най-добри пожелания на прага на новия етап от живота и от цялата фамилия Камбитови, а гордият и баща не скриваше вълнението  си от това, че малкото му момиченце вече е очарователна млада госпожица, която съвсем скоро ще поеме по свой собствен път, извън опеката на родителите си.  

Валерия е най-малката дъщеря на Камбитов, който за трети път преживява емоцията на баща на абитуриент, след като  синът му Наско и голямата му дъщеря Елена завършиха преди години и вече са зрели и реализирани млади хора.  

Да изпратят абитуриентката на тържеството, послучай паметното събитие, дойдоха баба й и дядо й, от чиято мъдрост младите Камбитови черпят дързост и вдъхновение.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук