Млада майка сподели за неприятна и опасна ситуация. Кракът на жената пропаднал в отводнителна шахта по една от улиците на Русе, пише glasnews.bg.

В това време тя носила на ръце детенцето си, а кракът ѝ до коляно попаднал в кухината. Десислава Й. споделя, че случаят се разиграл вечерта на 20 септември.

"Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата", алармира Десислава Й. Тя споделя и снимка, илюстрираща състоянието на шахтата.

"Ние сме добре, но утре може някое дете, възрастен или който и да е да пропадне също", пише тя. Жената използва социалната мрежа и да благодари на своите съграждани, които се притекли на помощ.

Вижте цялата публикация на  Десислава Й. за неприятната случка:

"Снощи около седем часа вечерта, вървейки с приятеля ми и детето ми на ръце, пропаднах в една от шахтите пред училище "Отец Паисий". Решетката е счупена и целият ми крак до коляното пропадна в шахтата.

Ние сме добре, но утре може някое дете, възрастен или който и да е да пропадне също. Не стига, че целият град е разкопан, ами и малкото неразкопани улици са явно опасни!

Фактът, че бях с дълги панталони ме спаси от това да си раздера целия крак!

ПП: Събраха се много хора, които попитаха как сме. Тогава бях в тотален стрес и не успях да им благодаря! Затова, ако са тук в групата им, благодаря сърдечно, че дойдоха и попитаха как сме, и предложиха помощта си!

Внимавайте като минавате оттам! Само това мога да кажа!"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук