Добър ден, искам да споделя крайното си разочарование от супермаркет "Лекси" в Пловдив. Така пловдивчанка сподели за ужаса, който я сполетял.

"Днес след пазаруването си се сблъсках с охраната на магазина, която слагаше скоби на колите в паркинга на магазина. Служителят на магазина ми обясни, че трябва да си платя паркинга, защото колата ми е била там повече от час и изненадващата тарифа беше 10 лв. на час", уточнява пловдивчанката, цитирана от Plovdiv24.bg.

"Аз прилагам касовата ми бележка за покупката на 50 артикула на стойност 163,66 лева плюс тази за 10 лева паркинг. Явно трябваше да се поразбързам малко при избора си на продукти, за да не плащам допълнително 10 лв. Или може би да не пия кафе в заведението отпред, или да не разглеждам пердета в магазина отсреща.

Каквато и да е причината да стоя там от 9 до 10.30 сутринта, служителите на магазина показаха, че не ценят клиентите си. Касиерката, която ми сканира продуктите, не каза нищо, за да ме защити, охраната, която ме гледаше как си товаря количката, също стоя безразлично. Та така, ако искате да пазарувате, без да се притеснявате от скоби, ходете някъде другаде, има толкова вериги, които, дори да не ви оценят, няма да ви костват допълнително загуба на време и пари.

Също забелязах, че охраната си набелязваше коли с различна от пловдивска регистрация, моята е пазаржишка. Явно хора паркират там заради болница "Селена", но за тях само да кажа - намерете си платен паркинг, няма да е повече от лев-два на час. Не се занимавайте с огладнели и нископлатени служители. Пазарувайте другаде. Тъй че, "Лекси", това са последните ми 10 лева, похарчени при вас. Мога да си харча 500 лева на месец в покупки на друго място. Благодаря за нищо".

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук