Брокер от Пловдив реши да се възползва от социалните мрежи, за да вдигне продажбите. Никола Ангелов си направи серия от клипчета в TikTok, в които показва предлаганите от него имоти.

Едно от тях, обаче, той качи във Фейсбук групата на пловдивския квартал „Кючук Париж“. Имотът е на 12-ия етаж, 99 квадратни метра, след основен ремонт, с две спални.

Като къртици: Студентки показаха каква е квартирата им в Пловдив, не е за гледане ВИДЕО

„Този клип е само за хората, които харесва „Кичука“ и високите етажи. Който не харесва високите етажи, изобщо да не гледа“, започва той. След това брокерът показва апартамента, който, по думите му, е „до ключ“.

Очаквано, коментиращите в мрежата веднага го попиляха.

„Понеже агента е забравил "Случайно" да спомене ,цената е 127 500 EUR или 250 000 лв.“

„Едно време такива като теб като дойдат в Кичука.... Задължително ги биехме...

Да си ходят пак към баира.“

„Не излгежда зле, но според мен 100 квадрата повече от 100 еврака неможе да му се търсят.“

„Уникална гледка към затвора!“.

„Апартамента НЕ Е четиристаен! Според старото строителство кухнята не се брои, а това, че собственика е усвоил един кът в хола, не го прави четири стаен по стандарт!“

Той, обаче, не им остава длъжен и отвръща на удара: „Ще съм благодарен, ако ми покажете апартамент навсякъде в гр. Пловдив в това състояние, без ромските махали, за когото може да се плати под 140 000€ за 100 реални квадратни метра.

Светла квадратура - от земята до тавана, от стена до стена.

Не искам да влизам в спорове, за дискусии съм отворен, но не желая да спамим на хората. Така или иначе имотът до месец ще се продаде на тази цена“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук