Новоремонтираната ул. "Прилеп" е започнала да пропада на места, а в асфалта са се образували вдлъбнатини и пукнатини. Само няколко дни след като стана ясно, че Иван Портних вече няма да е кмет на морската ни столица.

Буден гражданин сподели снимки в социалните мрежи. Вдлъбнатините по асфалта вече са маркирани с боя и вероятно предстои да бъдат отремонтирани.

Пропаданията са основно около шахти, а проблемът вероятно се дължи на ВиК-инфраструктурата, а не е от самото изпълнение на пътната настилка, коментират хора в социалните мрежи.

„Живея в местност Пчелина и ежедневно ми се налага да използвам пътя за Каменар - улица „Прилеп“. Та аз наблюдавах промените всеки един ден от ремонта.

3 седмици след отварянето на пътя той вече пропада на места, асфалта се пропуква и със всеки един дъжд той ще става по-зле.

Изобщо не е трамбован като хората пътя. Може да видите червения спрей около тази от доста пропадания на пътя - тоест те ще го режат и ще КЪРПЯТ път който дори не е на 1 месец“, коментира той.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук