Подробностите за жестокото убийство в село Чокманово, разиграло се на 28 януари, за което вече ви информирахме, стават все по-брутални. Както вече стана ясно, за престъплението е задържан 49-годишният Слави Койчев, който е направил пълни самопризнания.

"Ти ме натопи за онова престъпление!“.

След тези думи 49-годишният Слави Койчев се нахвърлил върху приятеля си по чашка Манол Радев и го убил след канонада от удари с крака, ръце и твърд предмет.

Забравен конфликт преди години бил в основата на извършеното деяние, разкриват от 24smolian.com.

Двамата мъже седнали да пият още от сутринта на 28 януари в къща на трети човек в Чокманово. Пресушили огромно количество и различни спиртни напитки. В един момент Слави се присетил за „старата история“ и нападнал 53-годишния Манол.

Около 18:20 ч. на тел. 112 в РУ-Смолян е получен сигнал за намерен починал мъж в къща, намираща се в с. Чокманово. На място е пристигнала дежурна оперативна група от ОДМВР и РУ-Смолян, която при огледа на местопроизшествието установява множество травматични увреждания по тялото и главата на починалия 53-годишен мъж. Тялото е транспортирано в МБАЛ Смолян за извършване на аутопсия. Причината за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма.

49-годишният Слави е задържан, прави и пълни самопризнания. Той е осъждан многократно за кражби, грабеж и палеж. Някои от престъпленията са извършени при условията на опасен рецидив. С криминално досие е и жертвата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук