26-годишната красавица Снежана К. е била арестувана вчера от ченгета на РУ Стамболийски. Това научи БЛИЦ от източници на разследването. 

Смуглата хубавица е била закопчана, докато обслужвала клиент в близост до Братската могила край Пловдив. Снежана била от Кърджали, но от години живеела на квартира в Пловдив и се препитавала като проститутка. 

Тя била с дълга черна коса, с големи мигли, с още по-големи гърди и била една от предпочитаните жрици на любовта в областта. Работела на пътя Пловдив-Пазарджик. 

Източници на БЛИЦ съобщиха, че изкарвала добри пари. За различни видове услуги цената варирала между 30 и 50 лева. Снежана правела за 2-3 часа по около 200 лева. 

Въпросната вчера тя била заловена със свой редовен клиент на калъп. Мъжът, който преминавал с автомобила си по маршрута, знаел, че проститутката е на работа. 

Всички жрици спазвали стриктно работното си време, за да не пропускат редовни клиенти. Освен Сжената, на терен имало още няколко красавици, които били предпочитани пред останалите.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!