Ненормалник подхвърля лакомства, напоени с опасна отрова в Айтос, сигнализира за Burgas24.bg притеснена гражданка. Отровени са десетки кучета и котки, повечето от които домашни.
 

По думите на жената, психопатът хвърля отрова не само в градинките, където освен животни, играят и много деца, но и в дворовете на хората.
 
„Съжалявам за всички, загубили любимците си. Положението е доста сериозно, защото случаите с отровените животинки са в различни райони на града! Или някой ненормалник обикаля града, или е "акция", което е безумно! Трябва да се вземат някакви мерки, за да не стане страшно с някое малко дете. Явно по улиците не му стига, а вече тръгна и по дворовете да обикаля и да трови животинките. Днес едно момиче е намерило котето си с парче салам в устата, тази отрова погубва животинката много бързо“, коментират възмутени айтозлии в социалната мрежа.
 
„Тази отрова е изключително силна и животинката умира буквално за минути. На парченцата салам, които бяха пръснати около блока, в който живеем, мравки бяха налазили едното парче, дори и те бяха мъртви“.
 
Припомняме, че миналата седмица, в адски мъки умря малкият джак ръсел Майло, жертва на същия опасен препарат – Ланат.