Онази вечер моят мъж е прибрал кравите и е обиколил кравефермата, в този е видял как няколко души отвеждат три животни. Димитракис ги е подгонил, докато бягат с кравите. Това заяви Таня - жената на 60-годишния Димитракис Пирилис, който прегази крадец край Болярино, цитирана от bTV.

Припомняме, че както БЛИЦ писа кипърският бизнесмен Пирилис хвана крадци в нивата си и уби един от тях с пикапа си. Кървавият инцидент стана в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски. 

По думите на Таня Тодорова, мъжът ѝ всяка вечер карал с автомобила си работниците от фермата. Така засякъл и крадците при опит да присвоят крави във фаталната нощ.


"Онази вечер моят мъж е прибрал кравите и е обиколил кравефермата, в този е видял как няколко души отвеждат три животни. Димитракис ги е подгонил, докато бягат с кравите", каза Тодорова.

По думите ѝ, той не ги е прегазил нарочно, а просто е искал да види лицата им и обясни, че от години са жертва на кражби - посягат на крави, прасета, телета и коне.

"Тези хора години наред крадат от фермата ни. Хиляди пъти подаваше жалби срещу тях, но полицията нищо не направи, подиграваха се с него", допълни още тя.

Фермата им е била ограбена за последно само няколко дни преди инцидента. "Преди инцидентът на 9 май откраднаха други 5 крави", каза Таня Тородорава. Тя разкри, че се страхува за живота си, защото ромите заплашили, че ще убият кравите им и ще подпалят фермата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!