През юни 2020 г. скандалната косплей звезда Бел Делфин от Великобритания обявява във видео в YouTube, че планира да направи „голяма чанта“ - жаргон за много пари - чрез сайта OnlyFans, пише Insider, цитиран от novini.bg.

Шест месеца по-късно Бел споделя снимка, доказваща, че мисията ѝ е изпълнена. На нея младата дама е изложила черно на бяло приходите си от OnlyFans за ноември, доказвайки на феновете си, че печели по 1,2 млн. долара на месец.
 
Сайтът натрупва популярност най-вече, след като други социални медии - като Instagram и Tumblr, започнаха да банват потребители, които предлагат секс съдържание.

Създаден е през 2016 г., а четири години по-късно има около 30 милиона потребители и 450 000 създатели на съдържание. Една от масовите вълни на нови потребители идва, след като популярни на Запад инфлуенсъри започват да споделят съдържание в платформата, а Бионсе дори я споменава в парчето си Savage Remix.

Сайтът обаче отбелязва истински бум в началото на епидемията. Само през март са се регистрирали около 60 000 нови създатели на съдържание и над 3 милиона нови абонати, които плащат за достъп до това съдържание.

Всъщност Делфин практикува изкуството на неприличните снимки, които имат сексуален характер, но технически не се квалифицират като порно.

Първите си последователи тя натрупва чрез профила си в Инстаграм, където нейни еротични снимки успяват да привлекат повече от 4,5 милиона последователи. Но след онлайн лудориите ѝ, които включват продажба на бутилки с вода, с която се е къпала, за 30 долара едната, профилът ѝ бива забранен. Между другото бутилките "GamerGirl Bath Water" бяха продадени за три дни.

"Тази вода не е за пиене и трябва да се използва само за сантиментални цели", уточни тогава Делфин. След като профилът ѝ в социалната мрежа е изтрит, 21-годишната Бел решава да се пробва в платформата OnlyFans, където пуска и първото си порно навръх Коледа, 2020 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Belle Delphine (@belledelphine4life)

 
 
 

Публикация, споделена от Belle Delphine (@belledelphine4life)

Пред Insider разкрепостената девойка споделя, че планира да развива все повече своята порнокариера за неопределено време в интернет пространството, но и че ще обмисли и други варианти за онлайн кариерни пътища.

Тя обаче предупреждава младите хора, които са изкушени от бързата печалба от платформата, да не правят прибързани решения и да не бъдат толкова наивни. Бел уточнява, че печели благодарение на това, че е натрупала известен брой фенове от изявите си преди тези в OnlyFans.

„Повярвайте ми, на всяко едно успешно момиче, което виждате тук, има хиляди други момичета, които работят наистина усърдно и не печелят нищо“, казва тя.
 
"Да, това е добър източник на доходи, но върви със съответните рискове. Човек е уязвим, когато върши подобен емоционален труд. За да създаваш подобно съдържание, се изисква подготовка, време за заснемане и обработка на снимките, отговаряне на заявки на клиенти, промотиране в социалните мрежи и още куп други подробности, за които никой не плаща, а отнемат време. Спреш ли с качването на снимки, секват и парите", допълва още Бел.