За примата на руската естрада Алла Пугачова самоизолацията приключи и тя му отпусна края. Какво прави сега, разказа и показа самата тя на феновете си, пише "Труд".

71-годишната певица сподели няколко снимки в Instagram, очаровайки последователите си. На една от снимка Примадоната е заснета с Александър Буйнов, Валентин и Марина Юдашкин и други приятели. “Любимите приятели винаги са там, където трябва”, написа Алла.

“Имам собствена поляна, ела при мен, приятелю”, призова закачливо под друга снимка руската звезда. Един от първите, коментирали този пост, бе 44-годишният съпруг на певицата - Максим Галкин:

“Приятелят е на път!”, написа той, а феновете очакваха още подробности за ежедневието на звездната двойка в блога на Галкин, тъй като той е по-склонен да споделя подробности от семейния живот с обществеността, показвайки как прекарват времето и как растат децата им Хари и Лиза.

Междувременно бившият съпруг на Алла - Филип Киркоров отпразнува рождения ден на сина си Мартин, който стана на 8 години. И тъй като режимът на самоизолация в Москва бе отменен, поп певецът реши да организира шумно тържество на чист въздух в чест на момчето.

Масите бяха поставени на брега на реката, а пространството около тях беше декорирано в стила на Междузвездни войни.

Ани Лорак, Яна Рудковская, Сергей Лазарев, Юлия Барановская, Тимати и други руски звезди бяха поканени на тържеството с децата си.

В началото на юни, между другото, поздравления получи и бащата на Филип Киркоров, певец Бедрос Киркоров, който навърши 88 години. За това синът му напомни на своите последователи в Instagram.

“Имаме безкрайно щастие в нашата къща! Мартин 8 години + Алла-Виктория 8 години = Бедрос 88 години”, написа тогава Филип под снимка на баща му с децата.

На рождения си ден малкият Мартин прие много подаръци, като най-много го зарадва костюма на героя от “Междузвездни войни” - Дарт Вейдър. С костюми на други герои от известната филмова сага бяха облечени и аниматорите, които забавляваха децата.

Празникът завърши с ракетни залпове над реката в чест на сина на поп звезда и чаено парти с огромна торта, отново базирана на “Междузвездни войни”.