Дуелът на честта между Алисия и Златка Райкова, който ще се състои утре вечер по време на елиминациите в Dancing Stars от 21.00 часа, ще бъде при еднакви условия за двете дами. Половинката на Божинов и плеймейтката ще си партнират с един и същ танцьор - Атанас Гендов.
Двете ще трябва да се справят и с една и съща хореография, след което журито ще даде своите оценки за изпълненията им. Какъв ще бъде изходът от дуeла, феновете на шоуто ще разберат утре вечер веднага след Survivor.
Специален гост на бляскавото шоу утре вечер ще бъде водещата на bTV Новините Виктория Петрова. Тя ще демонстрира своите танцувални умения заедно с партньора на Нети Александър Докулевски, който събра най-много гласове след последния кръг в Dancing Stars.
Ден преди вторите елиминации в шоуто интернет потребителите определиха за свои фаворити Галена и Светлин Димитров /с 42,86% от гласовете/ и Виолета Марковска и Атанас Месечков /с 25,78%/
С най-слаба подкрепа в сайта на шоуто са Божидар Искренов и Лили Величкова - 0,95%. Двамата обаче имат реални шансове да се спасят от елиминация този четвъртък, тъй като журито ги оцени по-добре от 4 други двойки. /БЛИЦ