Режисьорът Зоран е големият победител в шестия сезон на риалитито на bTV  „Сървайвър: Скритият идол“. За него гласуваха седем от отпадналите участници в състезанието. 

След инфарктен финал големият победител в „Сървайвър“ вече е ясен. Македонецът Зоран грабна първото място в шестия сезон на екстремното приключение и получи мечтания чек за 150 000 лева. 

Зад гърба си той остави спринтьорката Кари и програмистката Ганка, които също стигнаха до последната права и силно се надяваха да станат №1. Журито, в което влязоха част от отпадналите участници през този сезон, обаче предпочете Зоран и повечето гласове отидоха при него.  

На финала, на живо в София, в публиката го подкрепяха половинката му, актрисата Силвия Петкова и малкият му син Сива. Секунди след като името на Зоран прозвуча заедно с титлата „Последният оцелял“, върху лицето на режисьора изгря щастлива усмивка, а жена му и детето му се хвърлиха в прегръдките му

„Бях истински от началото до края в „Сървайвър“. Това беше най-готиното преживяване в живота ми. Предаването ми помогна да рестартирам и личния си живот, искрата между мен и Силвия пламна отново“, каза развълнуван македонецът, който преживя красиви, но и изключително трудни моменти сред суровата природа на Филипините и стигна ръба на възможностите си.

Под палещото слънце, въпреки изпитанията и лишенията, Зоран се доказа като стратег, който мисли няколко хода напред и умее да подрежда картите в своя полза. Въпреки че не беше физически най-силен, той успя да надхитри по-мускулестите си и самонадеяни противници, отстрани ги един по един и получи признанието, което заслужаваше.

На последния си племенен съвет във Филипините тримата се изправиха очи в очи с бившите си съотборници. След като разпитаха всеки един от финалистите, отпадналите участници пуснаха своя глас за най-достойния да спечели състезанието.

„Гласувайте умно и разумно”, призова ги Карин.

„Да се сложи точка накрая, този път гласовете не трябва да са задкулисни. Гласувайте със сърцето, следвайте интуицията”, обърна се към тях пък Зоран.

„Уважаемо жури, гласувайте с ума и сърцето си”, каза водещият Владо Карамазов, давайки старт на съдбовното гласуване.

В крайна сметка журито реши, че той е най-достоен да спечели състезанието. Опонентката му Ганка получи два гласа. 

На финала в София фитнес треньорът Ванко, който беше сред най-силните участници в предаването, също се обяви за победител в „Сървайвър“, защото спечели сърцето на хубавата Ганка. Двамата официално признаха, че имат чувства един към друг и че са заедно.