Всички, които са били на участие на Фики, знаят, че на сцената двукратният носител на приза „Певец на годината“ не се ограничава нито стилово, нито да пее само песни от своя репертоар. Тази е и една от главните причини да бъде почти всяка вечер в клубовете и въпреки това да не омръзва на публиката.
 Неговите собствени хитове, на баща му Тони Стораро, на Сашо Роман, на Слави Трифонов, на Тоше Проески, на Васил Найденов, на популярни турски певци и дори на световни величия като Стиви Уондър и Том Джоунс стават част от програмата му в България и чужбина.

По случай турнето за Свети Валентин в Белгия, Германия и Холандия, което стартира днес от Брюксел, Фики е решил да разшири още повече набора от песни, които ще представи, като е влязъл в студиото на Даниел Ганев, за да запише няколко от хитовете на легендата на сръбската музика Шабан Шаулич, сред които „Sadrvani“, „Tebe da zaboravim“, „Majko sve ti oprastam“.

„Харесвам и слушам поп, джаз, народна, попфолк, турска, гръцка, сръбска... – всякаква музика, стига да е хубава. И ми доставя удоволствие да я изпълнявам. Избирам какво да пея според хората, които са дошли да ме слушат. На концертите ни в чужбина идват не само наши сънародници, но и емигранти от съседните на България държави – македонци, сърби. Затова специално за предстоящото мини турне се постарах да подготвя и няколко песни на Шабан, на когото съм фен“, споделя звездата на Пайнер.