За кратко време сред топ имената в попфолка се наложи едно ново име - Меди. Той изкара няколко тотални хита и стана търсен от всички клубове в страната. "Само да те питам", "Мама не дава", "Зарязан" и "Параноя" са само част от парчетата, на които феновете му избухват по време на негови участия. Забелязаха го и негови актуални колеги, които вече му предлагат дуети. За него в публичното пространство се знае малко, затова решихме да се срещнем с него и да разберем повече за момчето, което преобърна представите за шоубизнес и доказа, че за таланта и добрите идеи не са нужни фирми и продуценти,, нито пък много пари.
 

- Меди, очакваше ли, че появата ти на музикалната сцена ще предизвика чак такава масова истерия. В момента си сочен за един от водещите изпълнители, който пълни клубовете?
- Не съм очаквал чак такъв огромен интерес към мен от толкова голяма аудитория. Винаги съм искал да пея и това е водещото при мен. Пея от сърце и душа, без да мисля дали това ще стане хит или не. И може би затова ми се получават нещата. Хората оценяват истинското - тогава, когато е излязло дълбоко от душата. Когато съм на участия  виждам как хората ми се радват и пеят песните ми, което ми дава мотивация и ме кара да вярвам в себе си.

Цялото пикантно интервю с Меди може да прочетете на show.blitz.bg.