Четирите партизанки в риалитито „Фермата“ – отпадналите Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана, които в началото на седмицата се върнаха инкогнито във „Фермата“, а една от тях дори ще има възможността за втори път да стане редовен участник в шоуто, много ядосаха бившите си съфермери. Причината е, че тайно от тях те две поредни вечери влизаха в пределите на стопанството и крадяха от провизиите и съдовете им.

Пъклените действия на момичетата станаха причина за извънредни мерки във „Фермата“. Освен че започнаха да крият храната си, фермерите задействаха и таен план, с който да се опитат да хванат неканените гости на местопрестъплението.

Участниците решиха, че няма да позволят да има трета вечер на кражби, тъй като всички ще будуват и зорко ще наблюдават всеки сантиметър от фермата, за да разберат кои са злосторниците. Тъй като голяма част от тях подозираха емигранта Симеон като един от крадците, те не му споделиха плановете си, с надеждата да го заловят в крачка.

Четирите партизанки обаче не паднаха в капана, тъй като екипът на продукцията ги предупреди за извънредните мерки в стопанството. Въпреки че Христина и Радилена все пак решиха да рискуват и отново се появиха на местопрестъплението, те бързо се ориентираха в обстановката, забелязвайки уж скритата фермерска охрана и скоростно се оттеглиха назад към къщичките на дуелистите.