"С Антон Краус сме много добри приятели, но не и любовници", каза в интервю за БЛИЦ певицата Кали.
- “Любов навреме” е името на новото ти парче, с което ти ознаменуваш 33-ия си рожден ден и навършването на 10 години от началото на музикалната си кариера! За твоята нова красива любовна история ли разказваш в нея?

В „Любов навреме” разказвам историята на истинското влюбване, когато човек вече е направил някои грешки, поучил се е от предишния си опит и след като среща подходящия човек, е готов да му се отдаде безрезервно и да обича без да се страхува. И аз като всеки човек, съм правила грешки преди, но наистина смятам, че съм извлякла поука за мен самата от всяка една от тях и съм готова отново да обичам и да бъда обичана. Така че в този смисъл – да, може да се каже, че в песента съм пресъздала и собствените си емоции до голяма степен.

- Да не би с нея да визираш любовта си към по-големия син на небезизвестния Вилхелм Краус /бивш министър на транспорта в служебния кабинет на Стефан Софиянски, остава на този пост и в правителството на Иван Костов, сега се занимава с частен бизнес. – б .а. / – Антон  /известен в София като „царят на маршрутките” – б. а./, с когото ви засичат все по-често на частни партита и дори на обществени места заедно?

- Не визирам никой конкретен мъж, пеейки „Любов навреме”, а самото чувство, наречено любов. Доста ме питат за Антон Краус по този повод и за пореден път ще ви кажа, че с него сме много добри приятели, но това е всичко. Явно на хората много им се иска да ме свържат с някого, но все не им се получава както трябва.

- Но на рождения ден на модела и актрисата Деси Зидарова и съпруга й Веселин Янев през август месец т.г., в заведението „Музея” и после в „Син Сити”, сте демонстрирали с Антон Краус „опасна близост” и сте се афиширали като любовна двойка – каква е твоята истина?

- Аз не съм афиширала нищо с никого, не знам защо така сте решили. Когато реша да афиширам любовната си връзка с някой мъж, всички ще разберете кой е. Гарантирам ви.

- За него знам, че е вдовец  /жена му е загинала мистериозно в двойна катастрофа - б.а. / и има 2 деца, но каква е причината да криете от медиите и от широката общественост интимните си взаимоотношения тогава?

- Нямам причина да крия нищо, просто нямам романтични отношения с Антон и за това нямам какво да демонстрирам на хората.

- Засекли са ви това лято и на романтичен уикенд в хотел "Сейнт Джордж” в Поморие, където баща му започва да строи на няколко километра от Поморие, Винзавод, близо до бензиностанцията „Жезъла”? Вярно ли е това?

- Това лято изкарах почивката си със сина ми Георги. Заедно обикаляхме по българското Черноморие, защото исках да му отделя достатъчно време, в което да бъдем заедно и наистина си изкарахме страхотно.  По морето се видяхме с много познати, навсякъде имам приятели. Антон е един от тях, но това е всичко.

- И според слуховете напоследък сега живеете заедно, дори ти бил купил апартамент в "Бъкстон”, така ли е Кали? Признай си!

- Новият ми апартамент, който в момента обзавеждам, е много хубав наистина. Ходим по магазините с Жорко и си избираме мебели, много е забавно. Радвам се, че мога да му осигуря хубав дом, в който да се чувства добре.

- Какво е мнението ти за отвличането на брата на Антон - Михаил Краус?! Та то разтресе цяла София, след като похитителите пратиха отрязания му пръст на татко му!  Вярно ли е, че баща му е платил 30 000 евро откуп за него и така са го „върнали”?

- Не мога да коментирам конкретния случай, тъй като не съм добре запозната с него. Знам само информацията, която се изнесе в пресата.
По принцип много се възмущавам от подобни прояви. На първо място това е посегателство върху личността и после огромна житейска драма, която засяга цялото семейство. Искрено съчувствам на хората, преживели подобен кошмар.

- Говори се усилено, че той е и човекът, който е платил промоцията ти на 39 октомври в тази голяма „Rainbow plaza” зала в София, където наемът е убийствено и неприлично скъпарски.

- Концертът и включително наемът на залата беше платен благодарение на щедростта на моите спонсори, които решиха да подкрпеят инициативата за представяне на албума „The Best Of Kali: Ремиксирай ме!”.


- Следва и историята за връзката ти с покойния Георги Илиев. Даже все още спрягат сина ти Жорко, че е от него, но аз съм чувала, че той е бил стерилен и значи остава само да коментираш интимните си отношения с него... Била ли си любовница на Георги Илиев или не?

- Тези неща дори и аз не ги знаех, хахах... С Жоро ни свързваше много голямо и искрено приятелство, той бе много специален за мен човек, когото никога няма да забравя. Беше ми много добър приятел. Любовник – не.

- Ама защо не искаш да назовеш истинския баща на сина си, толкова ли е несъстоятелен и недостоен този човек, че толкова време не искаш да разкриеш истината на медиите например?

- Никога не съм крила името на бащата на Жорко. Просто не целя да вдигам шум около личния си живот, за да придобивам известност, няма и да го направя. Искам хората да ме харесват и познават като Кали – певицата, заради нещата които правя и които съм постигнала в професионален план.

- Синът ти Жорко знае ли кой е истинският му баща и какво си му обяснила за личността му на него - лично и искрено?

- Разбира се. Георги и баща му се виждат много често и са в прекрасни взаимоотношения.

- Какво стана с намерението ти да съдиш Слави Трифонов, след манипулациите според теб в риалити шоуто „Пей с мен”, в което участва наскоро?

- Никога не съм казвала, че ще съдя Слави. Това беше извадено от контекста на моите думи, че ще потърся правата си. Но никога не съм заявявала, че ще търся правата си по съдебен път. Цялата тази история беше доста излишно преекспонирана. Аз съм я оставила зад гърба си и за момента съм се съсредоточила върху много по-важни за мен неща. Със Слави сме в добри отношения, никога не сме се карали. /БЛИЦ

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил