Собственичката на модна агенция Жени Калканджиева отрича да е поръчвала убийствата на Васил Папазов и на Илия Павлов. Най-успешната Мис България сподели в предаването "Горещо", че не познава „дори крадци, камо ли убийци”.
Жени коментира взрива пред „Визаж” и боя в „Ескейп” и призна, че познава лично братята Маргини, но сподели, че ако някой й е давал пари, за да започне бизнес, едва ли би направила модна агенция - по-скоро би се захванала с нещо по-лесно и по-печелившо.
Жени отрече да е била гадже с Красимир Маринов-Големия Маргин. С Големия Маргин се познаваме, на "здравей-здрасти" сме,  вечеряли сме заедно, говорили сме, както съм говорила и с много други хора. Човекът е женен, има деца, на него може да не му е приятно да го свързват с мен, предположи Калканджиева. "Не съм влизала в подземния свят", категорична  бе тя.
 Никога не съм имала връзка с Георги Илиев, не са верни и твърденията, че съм му била секретарка и съм избягала от него в Италия, каза още Жени Калканджиева. 
Тя отрече и слуха, че преди години всъщност не е била пребита, а е катастрофирала на Околовръстния път и е убила човек, а побоят над нея е бил инсцениран, за да се прикрие престъплението й.
Мис България за 95-та година разкри, че първата й работа е била сервитьорка и не се срамува от този факт. Оказва се, че Жени не е продала агенцията си и дори разкри, че източникът на тези слухове е бивш служител на  агенцията. Собственичката на "Визаж” призна, че е твърдо против силикона, изкуствените коси и нокти. "Масово забранявам на момичетата да си слагат изкуствени коси. Казала съм, че ако видя изкуствени коси или нокти на някоя моделка, веднага  й прекратявам договора", закани се Жени. "Тези, които идват със силиконови гърди, изобщо не ги приемаме. Гърдите са за фолкпевиците, не са за моделите", смята тя. Собственичката на модна агенция обясни, че хонорарите на манекенките по ревюта са доста ниски. "При организацията на едно модно ревю осветлението струва 15 000 лева, а всички моделки взимат общо 1500 лева", посочи тя.
Пред Венета Райкова Жени призна, че е опитвала марихуана и хашиш в гимназията, а когато е била в дискотека в Италия й сложили в питието екстази или LSD, а това по-късно станало порочна практика и на някои млади български мъже. 
В предаването участва и най-колоритният участник в Биг Брадър 3 – Панайот, който съвсем наскоро издаде парче в две версии – цензурирана и нецензурирана. Пацо призна, че е спал с повече от 165 жени, които прилежно си записва в тефтерче и че преди участието си в Биг Брадър само е мечтал за тройка с две жени, а вече има четири такива изпълнения зад гърба си. /БЛИЦ