Вълнувам се за всяко нещо, което сме правили, защото в него си вложил всичко – душа, сърце. Най-странното е, че сега не се вълнувам преди старта на предаването. Това заяви в сутрешния блок на нова телевизия продуцентът Маги Халваджиян по повод старта на предаването за имитации „Като две капки вода“, който ще бъде в понеделник.

„В цирка като работех бях клоун. Спомням, че когато вляза в образ бях в състояние да направя всичко, защото влизаш в чужда кожа и тогава можеш да направиш всичко“, спомни си Халваджиян.

Той обаче каза, че за участниците в предаването това ще е проблем, защото те трябва да се превърнат в много добре познати образи: „Големият проблем и предизвикателство в „Капките“ е, че влизаш в образ на хора, които са много добре познати на публиката“.

„Успехът на всяко едно шоу зависи от атмосферата, която цари в него. Важно е да се прави нещо от приятели за приятели. Когато се надсмееш над себе си и проявиш ирония нещата се получават. Целият ни екип е от интелигентни хора и умеем да се надсмиване над себе си“, така продуцентът определи успеха на седмия сезон на предаването за имитации.

„Спрете да ме тормозите. Казвам го в национален ефир – не подарявам покани, не продавам покани за предаването“, това пък заяви Константин Трендафилов – Папи Ханс, който е един от участниците. 


„Забелязал съм, че българите отиват да гледат някое предаване винаги леко хейтърски настроен и с мисълта „Айде да ги видим сега как ще се издънят тия“. Това си е народопсихология. Но публиката на „Капките“ не е такава – тя идва да се забавлява. А аз като режисьор и продуцент изпитвам удоволствие от това“, похвали се Халваджият.

Водещата на предаването Мирослава Иванова реши да завърши разговора като му пожела това „да продължава вечно“.

Тук обаче продуцентът изпадна в див смях и осмя думите й: „Е, вечно. В безкрая направо“.