Лют бунт се вихри в риалитито „Фермата“. Жените в шоуто скочиха на новия си господар Гечо. Сплотени от постоянното му овикване, че не работят и са по-ненужни от мъжете, дамите въстанаха срещу емигранта от Голец. 

Най-свирепо се разгневи италианката Франческа, която сподели как шеф-фермерът е поискал да я остави без храна, защото я заварил, че си почива за 10 минути. 

„Гечо разсъждава примитивно като преди 200 години и не може да си представи жена да е образована и с хубава професия, агресивен е. Той мрази жените, няма никакво възпитание“, не спести критиките си италианката. 

Допълнително масло в огъня наля и фактът, че фермерът на седмицата не се допита до останалите дали да заколи агне, за да се нахранят, а на повечето участници им беше жал. По време на вечеря пък Гечо избухна срещу Дарина, която си позволи да предположи, че той праща Божидара на дуел, за да чисти жени от „Фермата“, тъй като ги смята за безполезни при селската работа. 

„При положение, че сте толкова малко мъжете, които трябват за работа, а сме толкова много жените, това е допълнителен аргумент“, мотивира се юристката, но Гечо продължи да й крещи. Обидената Дарина обяви гладна стачка като реши да не сяда на масата за вечеря, а подкрепа за това колко е лош Гечо получи от Марина, Франческа и Елена.