Вдовицата Виолета от „Фермата“ продължава щурма си към футболиста Алек, който е лудо влюбен в най-близката й жена в риалитито – гимнастичката Валерия. Любовният триъгълник се точи от седмици, но тази вечер русото изкушение включи в играта с терзанията на двамата влюбени и взе да действа на принципа „разделяй и владей“.
Вили първо влезе в ролята на най-добрата приятелка на все по-тъжния от пренебрежението на Валерия Алек. Дори след импровизираната сватба между двамата, гимнастичката бяга от целувките му, което го докарва до лудост.

Типично по женски, загрижената за психическото му състояние Вили го посъветва да се отдръпне от Валерия, защото тя не знае какво иска, а и има сложни взаимоотношения с мъж извън шоуто, който на всичкото отгоре е и известен. „Аз съм малко пристрастна, защото много те харесвам като човек и не го крия.

Знам, че ще си ми приятел и като излезем оттук. Не трябва да се разконцентрираш заради чувствата си“, посъветва го „кумичката“ на двойката. А след това изнесе лекция и на Валерия, която се оплака, че не може да търпи непрестанното обсебване и целувки на Алек . „Ами ти как мислиш, че ще е навън? Говори с него, кажи му“, изигра двойна игра Вили.

Тя обаче се оказа видна за останалите фермери, които взеха да я наричат ремарке и гюле заради непрекъснатата й намеса в любовния романс.