Не мога да разбера как не им писва на хората да ме коментират. Живейте си живота. Това заяви в ефира на bTV артистът Васил Василев -  Зуека, който реши да се премести извън България.

"Затова съм на тоя свят аз - да си живея живота, да си правя удоволствие, да правя това, което обичам и мога. Не съм беглец, бе хора. Живеем в ЕС всички, просто си взех къща на друго място. Това е всичко", каза той. 

"Децата са супер, още спят. Имаме разлика във времето, това са нормални неща. Снощи имаше празници тук и джангъри по улиците", заяви още Зуека. 

"Стефан започна училище на новото място и всичко върви добре", разказа Василев. 

Той не пожела да разкрие къде точно се намира. "Тези, които трябва да знаят, знаят", добави шоуменът. 

Зуека призна, че повече от 4 години е обмислял това решение. "Все пак се случи малко по-рано от предвиденото", заяви артистът. 

"Ние не сме сложили хикс на страната. Нещата в България не са се променили много за 31 години. Това е една от причините. Дъщеря ми вече си хвана горе-долу хляба в ръцете. Малкият е твърде малък и искам за него да има друго бъдеще", каза той. 

Васил Василев призна, че мечтае детето му да има спокойно бъдеще: "Не искаме да мислим как ще се променя закона всеки ден с едно разписано листче хартия. Конкретният повод да решим това сега е икономическата ситуация в Европа. Мислехме това да стане по-нататък, но така", заяви още артистът. 

Той не пожела да коментира хейтърите си. "Аз не съм беглец, живея в ЕС, пак го казвам. Имаше много обиди в коментарите по мой адрес. Свикнал съм с подобни неща, махнал съм с ръка и продължавам напред", добави Василев. 

Артистът призна, че много хора са се опитали да го спрат, но решението е било взето семейно. Той е категоричен, че не съжалява, че се е преместил. 

"Тук се чувствам сигурен и спокоен. Приятно ми е, когато отивам до магазина и непознати ме поздравяват. Имам познати хора тук", добави той.