Повечето хора ме асоциират с баща ми, но съм взела много от майка ми. Благодарна съм за всичко, което съм взела от тях. Това заяви в "На фокус" по Нова телевизия дъщерята на Васил Василев-Зуека - Девина. 

"Стана хаос, когато баща ми реши да напусне България, но реално много хора си тръгват. Той е възрастен човек и има право да избира къде да живее и къде ще се чувства щастлив", каза тя. 

"Не му казах нищо, когато разбрах. Каза ми го по телефона. Той беше планирал да замине", разкри Девина.

"В България сме си прали прането, а родителите ми са работили в чужбина. Сега просто си мести пералнята на друго място", каза тя. 

"В България има закони и има всякакви мнения какви са и от кого се правят. Не знам. Това е тежък въпрос. Искам да мога да изразя мнение, но това е тема, по която не може ей така да се каже кой е виновен", смята Девина. 

Тя призна, че гласува на изборите: "Дразни ме, че трябва трети път да гласувам за тази година. Тези хора са в НС, за да взимат решения, а не го правят", каза Девина. 

"Обичам си България, има си тънкостите. Тук на Балканите сме много интересни. Усещам, че съм по-широкоскроена", каза тя.

Девина каза, че не иска да допуска грешките на родителите си, а именно да се ограничава.