Една от най-известните французойки и един от най-успешните френски гласове в света, Патрисия Каас ще дойде за първи път в България.
Звездата ще направи концерт в зала 1 на НДК на 12 юни (петък). Нашата дата е част от световното турне на певицата, посветено на последния й албум Kabaret.
Патрисия Каас е световно известна със своя уникален стил, микс между поп, джаз и шансон. От своя дебют през 1988 с албума Mademoiselle chante до днес тя е продала над 16 милиона копия. През 2002 Каас дебютира и в киното във филма „И сега, дами и господа”. Тази година Патрисия Каас ще представи Франция и на конкурса за песен Евровизия.
Новият албум „Kabaret” съдържа 12 композиции, представени като едно вълшебно и красиво пътуване между Берлин, Париж и Буенос Айрес.
Продажбата на билети стартира на 16 март (понеделник). Билети ще се предлагат в  Билетен център НДК, мрежата на ticketstream.bg, включително Office 1 Super Store и касите на М-Тел, мрежата на eventim.bg, включително Пикадили и Германос. Цени: между 30 и 70 лв. /БЛИЦ