61-годишна пенсионерка съди банка, след като е била измамена с 40 000 долара от имитатор на Джони Деп, съобщава “Giant Freakin Robot”, пише bg-voice.

Жената от Бразилия попаднала на най-голямата измама от мъж, представящ се за Джони Деп, който измъкнал от нея тази сума. Очевидно това лице се е представяло за актьора и е изпратило съобщение на жената, убеждавайки я, че се нуждае от пари за присъди по съдебни дела, в които е участвал.

Съвсем честно казано, като се има предвид, че Деп беше забъркан в съдебни дела с бившата си съпруга Амбър Хърд, логично е защо някой би могъл да се хване на подобна измама.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

61-годишната пенсионерка от Бразилия заявява, че е започнала онлайн връзка с лице, представящо се за Джони Деп, която е започнала през 2020 г.

Първоначално разговорите им се състояли от “въпроси от ежедневието”, преди представящият се за Деп да започне да говори за споменатата си история и за присъдите, които го очакват от многото съдебни дела, в които е замесен. Нещата започнали да стават много по-сериозни, когато имитаторът на Деп започнал романтична връзка с пенсионерката.

Адвокатът на пенсионерката, Едуарда Тоси, заяви, че клиентката му е казала, че имитаторът на Джони Деп й обещал да се премести при нея. Нещата стигнали до там, че пенсионерката се подложила на пластична операция, мислейки, че ще живее в Лос Анджелис с имитатора на Деп.

Въз основа на съдебния иск пенсионерката съди Banco do Brasil, като заявява, че са позволили на измамника да открие фалшива сметка. На имитатора на Джони Деп е било позволено да открадне тези пари от нея, без банката да се намеси.

Банката обаче отвръща на удара, заявявайки, че жената доброволно е предоставила парите си, така че те не са виновни.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук