Рут Колева сподели, че преди концертът й в Токио преди няколко месеца прекалила с кафетата и едва излязла на сцената, предава bTV

„Доста се притеснявах, защото не знаех тази публика как ще реагира. Пих кафета, лошо ми стана, но всичко беше окей. Дойдоха около 400 души“, разказа тя по по bTV, където гостува, за да разкрие подробности за премиерата на новия си албум и първата си книга „Светлата страна на живота”. „В Токио се сблъскват много светове, което е чудесно олицетворение на текста на песента. Работното й заглавие беше „Виена”, но когато я завършихме, решихме, че Токио е мястото. Тъй като имах концерт там, решихме да заснемем клипа именно в японската столица.

Всъщност екипът за снимките бяхме само двама души – аз и Александър Недялков, който е снимал клипове на Давид Гета и има номинация за награда на MTV. Хората си представят Токио като хаос, много светлини и хора, а всъщност е уникално подредено, има достатъчно пространство. Освен това е най-чистият град, в който съм стъпвала“, допълни певицата с изобилно количество татуировки. Премиерата на албума ще е на 25 април в зала 1 на НДК, със симфоничен оркестър и участието на Любо Киров.