След излизането си от къщата, Dee разкри пред в. "ШОУ" подробности от формата, от който доскоро бе част, но си тръгна, след като зрителите го изгониха.
За Мариела Нордел мнението му е най-негативно. Техни общи познати са го предупредили, че едрата дама не е приятен човек и докато съжителстваше с нея, рапърът се е убедил в това.
 
За Дебора разказа, че не си спомня какво точно са свършили, тъй като е имал участия преди старта на формата и не се е бил наспал добре. Сигурен е, че едва ли са щели да стигнат до крайности, тъй като тя не е неговият тип жена.
 
За Dee Луна е голяма циркаджийка и е изкарала извън всякакви граници нервната му система, разказва той пред изданието“. Заради нея е щял да си тръгне доброволно дори. Нарочно дразнела съквартирантите, а само Мама Жаба била по-противна от някогашната турбо чалга фурия.
 
Фаворити на Dee за спечелването на голямата награда са Фънки или Константин. „Коцето е уникален изпълнител и човек, задължително ще направим дует с него. Не мога да кажа една дума по негов адрес. Държа се достойно и на ниво. Когато усети, че някой е фалшив, директно му го казва в очите“.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!