Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата отказа да присъства на събитието, въпреки че се очакваше да бъде част от тържеството.

Синът на Тони Стораро се венчава утре, като се очакваше на събитието да дойде почти цялата музикална гилдия. Най-близката приятелка на семейството обаче — Софи Маринова, отказа да присъства. А причината е, че е в депресия заради ареста на любимия й Гринго.

Откакто Гринго е арестуван, певицата не дава дума да се издума, да ходи да се забавлява, докато мъжът й лежи зад решетките. Обществено достояние е, че Маринова е една от най-близките приятелки на фамилията Стораро.

Над 20 години тя е близка приятелка на бащата на Фики. Но дори и този факт не е бил достатъчен, за да отиде Софка на сватбата утре.

След като преди месец гаджето й Гринго бе арестуван за изнудване на бизнесмен от Айтос, от когото са искали 50 000 лв със заплахи да убият семейството му. За това престъпление законът предвижда между 2 и 8 години затвор и глоба от 3 до 5 хиляди лева, пише "Телеграф".

Софка също така е поискала да бъде конституирана като защитник на любимия си, но съдът й отказа с мотива, че нямат сключен граждански брак. След като Гринго остана зад решетките, тя буквално се поболя.

Самият Фики неколкократно молил своята колежка и приятелка да размисли, да дойде поне малко на най-важния ден в живота му. Последно, Маринова му обещала да помисли над поканата.