Холивудската звезда Себастиан Стан, познат най-вече с ролята си на Зимния войник от киновселената на Marvel, похвали Българското Черноморие, пише Монитор.

В интервю за престижното списание за пътувания и лайфстайл Conde Nast Traveler актьорът обяви нашите плажове за подценени.

"Мисля, че Източна Европа е подценена

като туристическа дестинация. Да вземем за пример България. Има плажове по Черно море, които са невероятни. За съжаление те нямат тази известност като плажовете в Италия или Гърция“, казва звездата от сериала „Клюкарката“.

Все пак той сподели, че Испания е любимото му място за пътешествия. “Испания е страхотна страна. Понеже съм от Европа, винаги усещам специална връзка, независимо в коя страна съм. Мечтая си да обиколя Испания и Италия с кола“, сподели той.

Сред любимите му градове са

Барселона, Мадрид, Атина, Париж и Прага.

Любопитен факт е, че от всички места, за които говори Стан, от изданието са избрали да сложат заглавие „Себастиан Стан иска да видите българските плажове“.

Не е изненада, че актьорът знае къде точно на картата се намира България. Причината - той е

роден в Констанца в съседна Румъния. Там обаче прекарва само две години от детството си.

Междувременно Себастиан работи усърдно по минисериала за Памела Андерсън и Томи

Лий - „Пам и Томи“. Там той скача именно в коженото яке на бившия съпруг на русия секссимвол. Като най-известната спасителка на плажа ще видим Лили Джеймс. Сценарият на „Пам и Томи“ е поверен на Роб Сийгъл, а на режисьорския стол сяда Крейг Гилеспи.

Към момента Стан бере плодовете на своя труд и за лимитирана поредица „Сокола и Зимния войник“, която се разписа с премиера по стрийминг платформата Disney+ в края на март. Сюжетът се разгръща в шест епизода, а продължението на сериала ще е четвъртият филм за „Капитан Америка“.