Сузанита направи поредна изцепка. Тя засне как с гаджето й се движат с 200 км/ч по магистралата, а през това време размята пистолет и пее. Пистолетът най-вероятно е истински, имайки се предвид, че приятеля й е работел като охрана.
Тя небрежно си припява и го размята в близост до главата му, сложила пръст на спусъка. Едно натискане, без да иска, я дели от голяма беля. 

70-годишната майка на Илон Мъск сложи всички мацки в джоба си (СНИМКИ/ВИДЕО)Клипът със скоростта е заснет от шофьорската седалка. Възможно е авторът на клипа и човекът зад волана да са едни и същи - Сузанита. Въпреки, че тя няма годините за книжка на скутер и единственото превозно средство, което й се позволява от закона е колело, тя неведнъж е демонстрирала умения зад волана.

15 тайни за красота, които принцеса Даяна спазваше и изглеждаше зашеметяващо (СНИМКИ)

Сузанита е сред най-скандалните персонажи у нас. Нейната фенска вълна е значително по-малка от тази на хейтърите й. Родители не спират да скачат срещу Мурадова и семейството й. Родителите й я защитават за всичко, те дори й позволяват на крехката възраст от 15 години да пуши цигари и да води интимен живот. Тя неведнъж е споделяла клипчета в Instagram, на които е дрогирана и пуши трева. 

Крум Савов с драматична изповед, смърт в семейството му почти го погубила