Доста шарен и разнообразен е подбора на участници този сезон в Хелс китчън. Преобладават хоби готвачите, които са влезли с идеята да научат нещо, да станат по-добри, но не липсват и професионалисти с доказан опит.

Всеки разказа за себе си, професионален опит или липса на такъв.

Едно момиче направи силно впечатление на всички обаче. Симона, върху която всички се нахвърлиха още от момента, в който я видяха сподели за тежки семейни проблеми и съдбата на момиче от малко населено място и консервативни разбирания.

Трогателно искренна и откровена разказа за себе си.

Аз съм брокер на недвижими имоти. За мен да си брокер на недвижими имоти не е само да измамиш някой да ти даде пари.

Печеля моите клиенти с искреност. Аз съм доста суетна личност, незнам дали ми личи. Държа на външният си вид, защото според мен по корицата посрещат, а по книгата изпращат. Аз постоянно говоря без да мисля, защото мисълта ми тече много бързо. Докато мисля за динозаври, след миг съм на пиле с ориз.

 

Моите родители са много строги и от тях любов аз не съм видяла. Те никога не са ме подкрепяли, дори и сега, когато влязох в Хелс китчън. Мама трябваше да е до мен сега, но нея я няма, просълзи се от тази вътрешна обида Мони.

Затова пък се изградих мисловно и за моята крехка възраст мисля разумно, самостоятелна съм, но съм и доста самотна. Нищо не може да замени родителската любов.

Много тежко детство преживях. Минах през булимията заради подигравките, че съм дебела, родителите ми не знаят за това, но аз съм силна, опита се да излъже сама себе си, че е над нещата.

Веднага бе нападната обаче точно заради външния си вид, за който държи най-много. Нейните разбирания за красота не се понравиха на болшинството зрители и може би малцина чуха изповедта й, загледани в уголемените устни и неестествени вежди.

Но Мони ще покаже какво може, дори шеф Ангелов спомена, че вижда дежавю и сигурно ще й даде шанс.

Това, което досега видяхме от Мони Бонбони съвсем не е всичко. Една стара вражда ще излезе на бял свят, след като в шоуто влезе съперничката й по инфлуенсърско внимание, а именно другата звезда на социалните мрежи Изи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук