Ваня от "Игри на волята" написа трогателна публикация по повод новината, разтърсила днес цяла България, а именно - смъртта на младата актриса Лорина Камбурова

Ето какво споделя Ваня Запрянова:

"Първата ни среща с Лорина беше в залата по каскадьорство. Не че не я биваше и в това, но актьорството беше нейният огън, нейната стихия! И тя го знаеше!
 


Последният път, в който се видяхме на живо, беше на снимачната площадка - тя в ролята на главната актриса, аз в ролята на нейна дубльорка.

Беше дълга снимачната нощ, разказваше ми за мечтите, които е започнала една по една да сбъдва, за филмите, които вече е снимала и й предстоят да снима в Русия... Кой да знае, че същото това място, което сбъдва мечти, ще е и последното такова...

Мило, слънчево момиче, ще те запомня с тази грейнала усмивка, която никога не сваляше от лицето си, дори и да е трудно, студено, досадно, изтощително! Ще те запомня такава, каквато беше - истинска, искрена, отдадена, талантлива, красива.

Мир на душата ти, Лорина Камбурова!".

Припомняме, че младата и обичана актрисата е починала днес в Москва, където през последните месеци работеше усилено по нов международен филм. 

От близък на актрисата научихме, че последните дни е била настанена в болница с усложнения покрай К-19. Приета е с тежка вирусна пневмония, но лекарите не са успели да я спасят.  

Чичото на Лорина събира пари, за да може тялото да бъде транспортирано до България, където семейството й да я погребат. Всеки, който може да помогне, да го направи на: Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584.