Фолк гилдията не пести никакви пари, за да се радва на наследниците си, пише "Телеграф".

Според запознати фамилията Стораро са пръснали около 20 бона за новородения си внук. Синът на Тони и половинката му Гюлджан дариха Човека глас с внуче, което кръстиха на неговото име – Тунчер. Така радостта на дядото станала двойна и той пръснал над 10 бона за почерпки, които продължили три дни. Още толкова стрували количката, леглото и дрешките на мъника. 

Глезено бебе е и синът на поп дивата Мария Илиева. Малкият Александър бил гледан като принц, разкриват близки до певицата. Илиева дълго време мечтаеше да стане майка и сега давала мило и драго отрочето й да е задоволено с всичко. Говори се, че родителите на младия баща не харесват Мария и още не са виждали внука си. Това е и причината певицата да потъне в мистерия. 

Истински празник бе спретнала певицата Деси Слава, която роди син на младият си приятел Благой. По стара традиция Деси представила малкия Борис пред света с погача за здраве. 

Магда също организира подобно събитие с орисници за дъщеря си Никол. Щастливата майка бе избрала за събитието столичен детски център, който превърна в красива приказка. Не липсваха всевъзможни лакомства с инициалите на малката кукла и куп подаръци.